Балетна школа представи Годишна продукция 20/21

Балетната школа при НЧ „Развитие 1869“ подари на публиката на Годишната си продукция’21, споделени мигове, в които зрителите се докоснаха до съвършенството.
Балетът е висше изкуство, класически език на тялото, който претворява човешкия стремеж към изящество и красота.
Балетната школа при НЧ „Развитие 1869“ в продължение на 46 години откакто е създадена, развива този стремеж в поколения свои възпитаници, чийто брой е близо 4000.
Вечерта на 27 юни сцената на читалището бе озарена от таланта и красотата на 82 деца, участници в концерта. Благодарим ви, изящни създания!
Аплодисменти и поклон пред професионализма, любовта и всеотдайния труд на балетните репетитори Мария Керчева, Виолета Желязкова, Милена Милева. Достоен пример за приемственост и ефективна работа в екип, чиито резултати предизвикаха нестихващи аплодисменти.
Възторг предизвика старанието на прекрасните балерини да усвоят това изкуство и да представят грациозните си умения. Финесът е подплатен с много труд и дисциплина. Балетът извайва тялото и душата.
Респект и благодарност, и към грижовните родители, достойни партньори на читалище „Развитие“ в създаването на художествения продукт и духовните ценности.
Благодарим ви, че заедно отстояваме статута на Първото и най-голямо читалище в Разград, което 152 години е огнище на просвещение и култура, а Балетната школа е символ на неговия уникален, класически профил.
Гордеем се с вас, грациозни момичета! Очаровахте ни!

Вижте по-малко
decor